Onze praktijk

Tandartspraktijk Gijsbrecht van Amstel

Gijsbrecht van Amstel is een familiepraktijk in Hilversum en bestaat uit een professioneel team van verschillende specialisten. U hoeft dus slechts één adres te onthouden voor al uw vragen over uw gebit en mondverzorging. Wij bieden het complete programma tandheelkunde, met o.a. reguliere tandartszorg, implantologie, pre-orthotraject, snurkproblemen, slaapapneu, esthetische behandelingen etc.

Mondgezondheid is onlosmakelijk verbonden met onze algemene gezondheid. Wij bespreken graag uw wensen, om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Zo kunnen wij u de beste begeleiding en behandelingen aanbieden. Wij zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij behandelingen – boven 150 euro – ontvangt u vooraf een duidelijke, gespecificeerde kostenopgave, zodat u met uw verzekeraar kunt overleggen.

Ook adviseren wij u over de verzekering die bij u past op het gebied van tandheelkundige zorg. Wij helpen u ook graag bij het verzenden van de digitale aanvraag mocht deze nodig zijn voor specifieke behandelingen

Professionele tandartsen

Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging NMT en houden onze kennis toetsbaar op peil. Hiermee voldoen wij aan de door de beroepsgroep vooropgestelde normen en richtlijnen. Tevens zorgen wij ieder jaar voor bijscholing van ons team. Onze medewerkers zijn daardoor altijd up-to-date geschoold en gecertificeerd voor de nieuwste technieken en infectiepreventie richtlijnen. Tevens zijn bijna al onze medewerkers bhv’er.
Onze kennis en ervaring delen wij graag met volgende generaties. Daarom zijn wij een opleidingspraktijk. Dat betekent dat leerlingen – als u daarmee akkoord gaat – meekijken met onze ervaren tandartsen. De leerlingen voeren zelf overigens pas handelingen uit in onze praktijk als onze ervaren tandartsen van mening zijn, dat zij voldoende bekwaam zijn. Benieuwd hoe het is om te werken in onze praktijk? Bekijk hier onze vacatures en stageplekken.

Medische noodzaak

Heeft u een medische noodzaak voor tandheelkundige zorg? Ook dan kunt bij ons terecht. Onze tandartsen zijn aangesloten bij verschillende organisaties en beschikken over een brede expertise, ook als het gaat om bijvoorbeeld extra zorg bij zwangerschap, chemotherapie, of bij WLZ-regelingen.

Mobiele behandeling

Onze praktijk is rollator- en rolstoelvriendelijk. Kunt u, om wat voor reden dan ook, toch niet naar onze praktijk komen? Dan maken wij, in bijzondere gevallen, graag een uitzondering en komen wij graag naar u voor een behandeling op locatie. Zo behandelen wij bijvoorbeeld regelmatig patiënten in o.a. verzorgingshuizen die slecht ter been zijn. Onze tandartsen beschikken over alle mobiele apparatuur voor standaard tandzorg. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Samenwerking

Verder werken we samen met verschillende gespecialiseerde collega’s op elk gebied van de tandheelkunde. Via het goed beveiligde zorgmailsysteem kunnen we snel afstemmen om voor u de beste zorg te leveren.

Facturering

Om ons volledig op ons eigen vak en onze patiënten te kunnen richten, maken wij voor de facturering van onze diensten gebruik van Famed. U ontvangt dus een rekening via deze organisatie. Daarbij zijn de kosten die uw zorgverzekeraar vergoedt al in mindering gebracht. U hoeft dus alleen nog het resterende bedrag te betalen.

Hygiëneprotocol

Hygiëne staat bij ons, vanzelfsprekend, hoog in het vaandel. Dat mag u van een professionele tandartsenpraktijk verwachten. Echter, we gaan hierin een stap verder. Bij ons is hygiëne niet iets wat we ‘erbij’ doen. We hebben hiervoor een eigen afdeling met een eigen medewerker die als primaire taak bezig is met hygiëne. Alle zes behandelkamers en instrumenten worden gedurende de dag meerdere keren gesteriliseerd. Dat geldt ook voor controlesets. We maken voor iedere patiënt een nieuwe, schone set op. Elke kamer heeft zijn eigen werkvoorraad aan materialen en die wordt bij elke patiënt gewisseld en na iedere behandeling gesteriliseerd.

Uw privacy

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zo bewaren we alle patiëntinformatie op aparte servers en werken wij met speciaal beveiligde e-mailsystemen om gegevens veilig te verwerken. Bekijk hier ons privacyreglement.

Openingstijden praktijk

Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot en met 17:00 uur.

Tevens hebben wij de service om u ook op donderdagochtend vanaf 07:00 uur en tot ’s avonds 20:00 uur te behandelen. Daarnaast zijn wij op verzoek ook op zaterdagen open van 09:00 uur tot en met 14:00 uur. Informeer naar de data bij onze receptioniste of behandelaar.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur vooraf aan ons door te geven. Niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. Tevens kunt u in het weekend uw afspraak voor de maandag erop per mail annuleren. U kunt uw mail richten aan balie@gijsbrechtvanamstel.nl.